Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vigyél haza alapítvány kutyái

Fogadj örökbe egyet az alábbi kutyusok közül! Ők ideiglenes befogadóinknál oltva, mikrocsippel ellátva, egészségesen várják szerető gazdáikat. Újabb kutyusokat akkor tudunk az Illatos útról kihozni, gyógyítani, szocializálni, majd örökbe adni, ha ökökbe adunk a gazdira várók közül néhányat.
Hívjál minket, ha lennél valamelyikük Gazdija!
tel 06 20 934 4826,  06 20 326 9708

 
Spyke
  Pihe
Műzli
SzultánBrikett 3 éves németjuhász keverék fiú, aki 2013 júniusban került az Illatos útra.
Jobb mellső lábán rákos daganat volt ezért alapítványunk vette gondozásba. Műtétje sikeresen megtörtént: csupán egyik lábujját kellett eltávolítani, így gyógyulása gyors és teljes lesz.
Addig is elkötelezett IDEIGLENES BEFOGADÓT KERESÜNK neki, aki vállalja az átmeneti időszakban a seb ellátását is.
  


Tücsök három éves, ivartalanított szuka keverék, akit "gazdája" adott le az Illatos útra. 2013 május végén került alapítványunk gondozásába.
Kedves, szelíd és játékos kutyus, akit lakásba, vagy kertes házba, lakásba bejárással ajánlunk gyerekes családoknak is.
Most ideiglenes befogadónknál várja az IGAZI gazdit.Bart négy hónapos, kistestű, keverék kan kölyök, akit testvérével és mamájával együtt adtak le az Illatos útra. Szembetegségét és rühességét klinikán kezeltettük és a teljes gyógyulásáig ideiglenes befogadóink gondoskodnak róla.
Maggie négy hónapos keverék szuka kölyök, akit testvérével és mamájával együtt adtak le az Illatos útra.  Bőrbetegségét és rühességét állatklinikánklinikán kezeltettük.
Teljes gyógyulásáig ideiglenes befogadóink gondoskodnak róla, akik vállalták ápolását is. (a két képen ugyanaz a kutya látható, csak meg kellett nyírni Őt a kórházban, hogy bőrbetegségét kezelhessék...)
 Zeusz hét éves, eleven jagd terrier  ivartalanított kan. A kiemelkedően intelligens és játékos kutyát a "gazdája" adta le az Illatos útra.
Jelenleg giardiózissal kezeljük: tesztje pozitív lett. Teljes gyógyulása után végleges gazdit keresünk Neki, aki elsősorban kertes házban, bejárással tartaná őt. 
Füles 3 éves, kistestű, ivartalanított kan kutya, akit négy hónap reménytelen várakozás után kihoztunk az Illatos útról.
A kedves, barátságos állat pórázon jól közlekedik: együttműködő.
Kertes házba, vagy lakásba egyeránt ajánljuk.

Gombócot, a hat éves kan kutyust gazdája adta le - családi okokra hivatkozva - az Illatos útra.
A korábban lakásban tartott kutyus, kimondottan csalábarát, kedves, játékos, intelligens állat. Most már ivartalanítva oltva, féregtelenítve, mikrochippel, ideiglenes befogadónknál van és keresi végleges gazdiját


Vanda két éves keverék kislány (akit az Illatos úton Bodza néven adtak le 2012 novemberében). A korábban csont sovány és kezdetben bizalmatlan kutyus mostanra már teljesen kikerekedett és nyitottá vált az emberek iránt. Más kutyákkal is barátságos és érdeklődő.
Nagyon szeret sétálni, nagyokat futni a szabadban. Oltva, féregtelenítve, mikrochippel, ivartalanítva, egészségesen várja új gazdiját.

További információ: 06 70 393 7277Kormos

December 29.én került gondozásunkba a XVII. kerületben elgázolt, 5-6 év körüli  keverék kan kutyus. Szerencsére csupán zúzódásai voltak, így műtétre nem volt szükség.
Eredeti gazdája nem jelentkezett érte,ezért örökbefogadóját keressük a barátságos, gyermek-és családbarát kutyusnak!


 
Emily alig több, mint egy éves, zsemleszínű ivartalanított keverék szuka. Eleinte bizalmatlan volt, hiszen egész eddigi életét az utcán, az emberek közelsége nélkül élte. 2012. novembere óta van gondozásunkban: ez idő alatt a bizalmatlansága, visszahúzódottsága sokat oldódott: most ideiglenes befogadónk nappalijában igyekszik bepótolni az eddig nélkülözött kényelmet. Türelmes gazdira lesz szüksége, aki képes elfogadni Emily kezdeti félénkségét. Örökbe fogadása esetén minden lehetséges módon, tanácsokkal is segítjük az új gazdikat.

További információ: 06 70 392 7277


 
Lulu egy év körüli, ivartalanított német vizsla keverék kislány, aki öt hónapig (!) várta az Illatos úton, hogy valaki örökbe fogadja. Novemberben mentette ki alapítványunk és most ideiglenes befogadónknál gondozzuk.
Nagyon eleven, aktív kutya, nagy mozgéásigénnyel. Okos, közvetlen, barátságos kutya,macskákkal viszont feszült a viszonya.Olyan, aktív gazdi mellé ajánljuk, aki naponta lemozgatja öt,sétákkal, labdázással, olykor kirándulással, hiszen ezek nélkül Lulu nem érzi jól magát.(Fajtájából eredendően nagyon szeret rohangálni, feladatokat teljesíteni.)
Szuka és kan kutyákkal egyaránt tartható.

További információ: 06 70 392 7277


 
Legonak szinte minden csontja eltörött: így került, elgázoltan 2012 ősszel az Illatos útra. Alapítványunk vállalta a műtétek ( medencecsont- és combcsont törések) költségét: most már szinte  maradéktalanul gyógyultan, ivartalanítva várja ez a kedves, egy éves kisfiú a végleges Gazdit! Pityu mésfél éves kistestű (kb.5 kilós) ivartalanított, keverék kisfiú. Korábban sérülten került 2011-ben alapítványunkhoz az Illatos útról. Teljes gyógyulása után örökbe adtuk, de idény nyáron korábbi gazdája, megváltozott körülményei miatt jelezték: nem tudják gondját viselni.
Pityu mozgékony, kedves kutyus. Lakásba, vagy kertes házba, bejárással ajánljuk.
Hajnalt nyílt lábszárcsont töréssel hoztuk ki az Illatos útról 2011júliusban.
A műtéteket követően, - hála Ági, a Népszigeti Kutyaiskola oktatója szakavatott és szerető nevelésének -
már  barátkozóbb : más kutyákkal játszik, macskával kijön és az emberekkel már kommunikál.( IDE kattintva megnézheted a Róla készült TV2 filmet is!)
Ennek a nehéz sorsú kutyának olyan értő, felelős gazdit keresünk, aki türelemmel, kertes házában kiváló jelző kutyát nevelhet belőle.